تلفیق هوش مصنوعی با مکانیک در شرکت‌های دانش بنیان همدان

نخستین بار در ایران، از ربات تشخیص آلودگی در خط تولید محصولات غذایی شرکت‌های صنایع غذایی کشور استفاده شد.

به گزارش پایگاه خبری آمادای؛ این دستگاه و دستگاه‌های کنترلگر وزن مواد غذایی، کنترلگر سامانه‌های برق و امنیتی و دستگاه رنگپاشی سفال و چندین دستگاه دیگر هم در شرکت دانش بنیان آترین آذین فناور همدان تولید می‌شود.
این شرکت دانش بنیان توان هوش مصنوعی را در کنار رشته مکانیک به کار گرفته است، توان تولید و هزینه‌های آن را کاهش و سلامت مواد غذایی را افزایش داده است.
با تولیدات این شرکت، ۷ دستگاهی که پیش از تحریم ها، برای صنایع غذایی وارد کشور می‌شد در داخل کشور تولید شده و ایران بین ۶ کشور با فناوری ربات‌های تشخیص آلودگی در خط تولید محصولات غذایی با استفاده از فناوری هوش مصنوعی قرار گرفته است.

 

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *