تولید ۲۰ درصد سیب زمینی کشور در استان همدان

 

مدیر زراعت استان همدان گفت: ۲۰ درصد سیب زمینی کشور در استان همدان تولید می‌شود

 

به گزارش پایگاه خبری آمادای ، سیب زمینی محصول پر آب بری است که اگر با روش‌های نوین؛ آبیاری شود هر یک کیلویش ۲۰۰ لیتر و اگر با روش‌های سنتی آبیاری شود حدود ۸۰۰ لیتر آب نیاز دارد.

 

علی بایگانه مدیر زراعت استان همدان بابیان اینکه ۲۰ درصد سیب زمینی کشور در استان همدان تولید می‌شود گفت: ۱۵۰ هزار هکتار از اراضی استان زیر پوشش سامانه‌های نوین آبیاری هستند که در موضوع سیب زمینی صد در صد مزارع زیر با روش‌های نوین آبیاری همچون نوار تیپ و بارانی آبیاری می‌شوند.

 

اکبر راستار رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان هم می‌گوید: تا پیش از تجهیز اراضی به روش‌های نوین آبیاری؛ ۱۱ هزار هکتار آب مصرفی زمین‌های کاشت سیب زمینی بوده است ولی با اجرای سامانه‌های نوین آبیاری این میزان را به ۵ هزار هکتار رساندیم.

 

۶ هزار بهره بردار سیب زمینی در استان همدان در حال کاشت این محصول هستند که ازاین میزان ۲۵ درصد به کاشت ارقام زود رس که آب کمتری نیاز دارند روی آوردند.

 

به دلیل جلوگیری از مصرف آب؛ تنها ۲۰ هزار هکتار از اراضی سیب زمینی مجاز به کاشت این محصول هستند نه بیشتر

 

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *