تولید سالانه بیش از ۶۰ هزار تن یونجه در همدان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از تولید ۶۰ هزار و ۶۵۰ تن یونجه در سال زراعی جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری آمادای، رحمان ایرانپور افزود: یونجه به علت غنی بودن از پروتئین، درصد بالای کلسیم و درصد کم سلولز بهترین منبع غذایی برای دام و طیور محسوب می‌شود.

او با بیان اینکه یونجه با داشتن ریشه‌های عمیق، تخلخل خاک را افزایش داده همچنین سبب سهولت جریان آب و هوا و افزایش فرآیند تثبیت ازت در خاک می‌شود تصریح کرد: یونجه چند ساله نیز ازت زیادی بر جا گذاشته به طوری که پس از برداشت حجم زیادی ریشه در خاک باقی می‌ماند از همین رو سبب افزایش ماده آلی خاک می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان گفت: این محصول نقش بسزایی در حاصلخیزی خاک دارد.

رحمان ایرانپور با تاکید بر اینکه رقم یونجه همدانی از ارقام بومی ایران و مناسب برای کشت در مناطق سردسیر است افزود: در شهرستان همدان بیش از ۴ هزار هکتار از اراضی آبی تحت کشت یونجه همدانی قرار دارد.

او با بیان اینکه تولید سالیانه این محصول ۴ تا ۵ چین و میانگین عملکرد ۱۵ تن در هکتار است تصریح کرد: در شهرستان همدان سالانه حدود ۶۰ هزار و ۶۵۰ تن یونجه تولید می‌شود.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *