در همدان؛ کشت‌های پاییزه به روش‌های «به نژادی» و «به زراعی» 

در استان همدان بر روی ۱۰ محصول اولویت دار اقدامات «به نژادی» و «به زراعی» انجام شده است که پتانسیل عملکرد آن‌ها در مدت ۱۰ سال صد درصد افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری آمادای، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان همدان گفت: مجموعه اقدامات «به نژادی» باعث افزایش عملکرد محصول، بهبود مقاومت نسبت به بیماری‌ها و سرما می‌شود.

یزدان دوست افزود: در کنار اقدامات «به نژادی» اقدامات «به زراعی» نیز هم، چون توجه به زمان کاشت و برداشت محصول، آبیاری و استفاده از روش‌های مکانیزاسیون می‌تواند به بهبود کیفیت محصولات کشاورزی کمک کند.

پرورش معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان هم گفت: هم اکنون ۵۷۰ هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش کشت‌های پاییزه گندم، جو و کلزا قرار گرفته است.

محصولاتی مانند گندم، جو، کلزا و یونجه از جمصله محصولاتی که روش‌های تحقیقاتی «به نژادی» بر روی آن‌ها انجام شده است.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *