در همدان؛ کیفی سازی ۸۰ درصد از واحد‌های تصفیه و بسته‌بندی کشمش

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: طبق برنامه ۸۰ درصد از واحد‌های تصفیه و بسته‌بندی کشمش کیفی سازی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری آمادای، حسن محمدی افزود: ۱۵ واحد از ۵۷ واحد تصفیه و بسته‌بندی کشمش در راستای کیفی سازی به سورت لیرزی دستگاه ایکس‌ری مجهز شده است.

او تصریح کرد:طبق برنامه در نظر داریم طی سال‌های آینده ۸۰ درصد از واحد‌های تصفیه و بسته‌بندی کشمش کیفی سازی شوند.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: هم اکنون ۲۴۰ طرح صنایع تبدیلی و غذایی با پیشرفت بیش از ۵۰ درصد در سطح استان در دست اجراست.

حسن محمدی افزود: نیاز تسهیلاتی این تعداد طرح ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که با تامین این میزان تسهیلات در یک فرآیند سه سال می‌توانیم ۲۴۰ طرح صنایع تبدیلی و غذایی دیگر به استان اضافه کنیم.

او به مشکلات این حوزه پرداخت و تصریح کرد: ثبت برند یکی از مشکلات این حوزه است به طوری که زمان‌بر بودن این مهم سرمایه‌گذاران را دچار مشکلاتی کرده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه از دیگر مشکلات می‌توان به نبود ردیف اعتباری مختص صنایع تبدیلی و تکمیلی اشاره کرد و گفت: اختصاص ردیف بودجه کمک شایانی در توسعه این حوزه به حساب می‌آید.

حسن محمدی با تاکید بر اینکه تا پایان سال گذشته برای ۳۵۱ واحد صنایع تبدیلی با توان تولید یک میلیون و ۶۲۷ هزار تن و اشتغال ۵ هزار ۳۲۰ نفر با مجوز سازمان جهاد کشاورزی پروانه بهره‌برداری صادر شده است افزود: ۱۱۵ واحد صنایع تبدیلی با توان تولید ۲ میلیون و ۸۹۴ هزار تن و اشتغال ۴ هزار و ۴۸۹ نفر با مجوز صنعت، معدن و تجارت در سال پیش پروانه بهره‌برداری دریافت کردند.

او تصریح کرد: در مجموع تا پایان سال گذشته ۴۶۶ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با توان تولید ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات و ۹ هزار و ۸۰۹ شغل در استان پروانه بهره‌برداری دریافت کردند.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *